sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Uusia tuulia

Moikka pitkästä aikaa!
En tullut tänne tänään postailemaan kysymyspostausta, vaikka pian vuosi sitten viimeksi tekemäni postaus voisi antaa olettaa, että olen vähintään herännyt vuoden mittaisesta koomasta takaisin kertomaan kielimatkoistani. Tilanne on nyt se, etten todennäköisesti enää päivittele tätä blogia ollenkaan. Kielimatkat ovat osaltani jo täysin koettu juttu, enkä enää muiden kiireideni vuoksi ole pitkään aikaan kerännyt EF:n ambassador pisteitä bloggaamalla tai muutenkaan. Mielessä niiden muistot pyörii edelleen usein ja ensi viikonloppuna järjestetään taas miittinki Bournemouth-kielimatkaporukalla. Can't wait to see those girls once again♥

Kielimatkablogin kirjoittaminen oli mulle silmiä avaava askel blogimaailmaan ja tän blogin innoittamana rohkenin tänä syksynä perustamaan aivan uuden Henni Eveliina -blogin. Aihepiiriltään se on tätä kielimatkoihin ja EF:ään rajoittunutta blogia paljon vapaampi lifestyle-blogi täynnä kaikkea hömppää mitä mun mieleen tulee muodista, unelmista ja arjen pienistä iloista.

Vähän kuvamatskua mun aiemmista postauksista uudessa blogissa

Halusin käydä täällä ilmoittamassa nyt tästä asiasta, kun kumminkin tälläkin blogilla on yhä päivittäin jonkin verran katselukertoja ja lukijoitakin siellä listalla näyttäisi vielä olevan. En myöskään ole poistamassa tätä blogia, koska uskon, että aiemmista postauksistani voisi yhä olla iloa kielimatkoista kiinnostuneille. 

Kiitoksia kaikille mielenkiinnosta ja toivottavasti kävisitte tekemässä tsekkauksen tuolla uudenkin blogin puolella, vaikka aiheet erilaisia ovatkin!:)


- Henni

Palaan vieläkin usein kaikkiin muistoihin kielimatkoilta ja ne tulee varmaan aina olemaan osa mun elämää♥
graduation // limoride in Hollywood & Beverly Hills

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti