torstai 29. elokuuta 2013

Shoppailu Kaliforniassa

Hallelujah ja seitsemäs taivas kun päästiin shoppailun makuun nii loppuahan ei näkynyt! Kalifornian shoppailu kielimatkan aikana kyllä päästiin käymään kaikissa liikkeissä mistä olin Suomessa jo haaveillut ja löysin vaikka mitä tarpeellista ja tarpeetonta, mutta joka tapauksessa kaikkea siistiä!;D Kolmannen viikon jälkeen piti jo soittaa kummaksuen kotiin, kun visa ei enää suostunutkaan vinkumaan ja sieltä sit kerrottiin, että tili olin käyttänyt kaikki rahat!:D Onneks mulla oli kuitenkin toisella tilillä rahaa ja pärjäsin loppumatkan niillä ihan hyvin, mutta vähän piti jo hillitä shoppailuhaluja... Alla oleva kuva saattaa hieman selventää tilannetta.. ;)

Eikä tässä edes ollut vielä ihan kaikki...


Kielimatkan aikana me päästiin siis käymään useat kerrat viikossa shoppailemassa eri kauppakeskuksissa ja ostoskaduilla, sekä muutamilla suurilla outleteillakin. Ja lähes kaikista shoppailupaikoista löytyi Victoria´s Secret, Forever 21, Hollister, Abercrombie & Fitch sekä monet muut.♥ Hintataso normaaleissa ketjukaupoissa oli Suomeen nähden hieman halvempi, mutta monista paikoista löytyi kyllä melko samaa hintaluokkaakin olevia vaatteita ja muita. Outleteissä kaikki merkkituotteet oli kuitenkin huomattavasti halvempia kuin tavan kaupoissa ja etenkin suomi-hintoihin verratessa. Ostin mm. Tommy Hilfigerin neuleen 30 dollarilla ja  samalla hinnalla sain Guessiltä sekä kaulakorun että topin molemmat. 


Vielä on pakko antaa pieni erityismaininta Long Beachin asuntola-matkaa suunnitteleville: Käykää ehdottomasti kampusalueella olevassa yliopiston kirjakaupassa!! Sieltä saa ihan oikeaa CSULB-kamaa ja college-vaatteita oman yliopiston väreissä tietysti!;)

Tää nyt oli tällainen melko lyhyt postaus shoppailusta, niin jos teille herää kysymyksiä niin saa toki kysellä vielä kommenteilla:) Seuraavaks olis sit toivottavasti ihan lähiaikoina luvassa varmaan jonkinlaista postausta vapaavalintaisista lisäaktiviteeteista eli suunnataan Las Vegasiin, Disneylandiin ja Universal Studioseille!;)

Ensimmäinen crew-kausi mun osalta tulee päätökseen ylihuomenna. Kiitos siitä ja mahtavista palkinnoista; ihana kielimatka Kaliforniaan, iPhone5 sekä vielä iPod nano ja pari leffalippua. Uusille crewiläisille (tai ambassodeiksihan niitä nykyään kutsutaan) kovaa tsemppiä mun puolesta ens kaudelle! Mikään ei oikeesti oo mahdotonta kun vaan jaksatte tehä ahkerasti kaikkia hommia ja mä taidan olla siitä ihan hyvä esimerkkikin:) Tästä on jo melkein tullut tapa, joten jatkan vielä tätä bloggaamista ja pisteiden keruuta ensi kaudelle:)

11 kommenttia:

  1. oii sulla on ihana blogi! :) mä olin viime kesänä Brightonissa kielimatkalla ja se todellakin oli mun elämäni parhain kesä!! <3 mä muistan ku luin tätä sun blogia jo silloin ihan fiiliksissä ootellen Brightonin matkaa! :D oon nykyään ambassador ja kerään pisteitä mut en varmaa ehi saada pisteitä kokoon uuteen kielimatkaan... no anyway oon kuitenkin lähössä ens kesänä uudelle kielimatkalle mut en osaa yhtään päättää kohdetta :Dd oon miettiny pikkusen Torquayta ja varsinkin Eastbournea ja Californiaa. Sähän oot ollu ite niissä molemmissa? voisiksä kertoa molemmista tiivistettynä parhaita puolia? ja millasta oli olla toista kertaa kielimatkalla? vertasitko tokaa matkaa ekaan ja tuliks pettymyksiä vai ylittiks toka matka jopa odotukset? oliko teillä monesti viikossa discoja? :D kiitti hirveesti jos vastaat koska tää auttais ihan himona mua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pahoittelut, etten ole ehtinyt vastaamaan tähän aiemmin, mutta toivottavasti tästä on jotain apua edes... Mahtavaa et sunkin matka oli ihana!:) En ole Eastbournessa kyllä ollut, vaan Bournemouthissa..:) Mut Bournemouthin parhaita puolia oli ehdottomasti se EF:n yhteishenki, uudet tuttavuudet sekä discot. Myös Lontoon ja Pariisin vierailut olivat ehdottomia kohokohtia. Californian parhaita puolia taas oli ehdottomasti ne huikeat paikat joissa pääsimme käymään.
      Ennen ku lähdin toiselle matkalle olin miettiny paljon et millasta se tulis olemaan, mutta pyrin kuitenkin olemaan vertailematta uutta matkaa entiseen pettymysten pelossa. En kyllä kohdannutkaan mitään erityisiä pettymyksiä, mutta en myöskään osaa sanoa kumpi matkoista olisi ollut parempi. Molemmat olivat kuitenkin hyvin erilaisia kohteita. Tietty toisella kerralla jo tiesi paljon EF:n yleisistä käytännöistä mikä helpotti sitä ettei ollut aivan yhtä pyörällä päästä kuin ekalla kerralla. :)
      Discoja oli B'mouthissa 4 kertaa viikossa ja Calissa 1-2 kertaa:)

      Poista
  2. kumpi matkoista oli sun mielestä parempi?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kyllä tosi haastava kysymys, enkä osaa edes sanoa vastausta, sillä molemmissa matkoissa oli omat puolensa ja ne olivat kuitenkin melko erilaiset vertailtavat. :p Voisin kyllä ehkä joskus tehdä postauksen, jossa vertailen näitä kahta käymääni kohdetta... :)

      Poista
  3. Kumpi susta oli parempi, Brittien vai Usan matka?:) Ja minkä verran jenkeis tuli oltuu ulkomaalaisten kaa verrattuna britteihi, et kummassa sai enemmän kavereita jne?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuten jo edellisessä kommentissa sanoin, en osaa sanoa kumpi oli parempi... ;o Mutta jenkeissä kyllä tuli käytettyä enemmän enkkua, mikä saatto johtua siitäkin et lähdin sinne yksin:)

      Poista
  4. Paljonko sulla meni tuolla rahaa shoppailuun :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarkkaa summaa pelkästä shoppailuun kuluneesta rahasta en osaa sanoa kyllä, mutta tuossa alemmassa kommentissa kerroin yhteissummaa jo hieman;D

      Poista
  5. Paljon sulla meni rahaa loppuen lopuksi koko matkassa ? :) (siis käyttöraha ja sellanen shoppailu)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tota noin...:D Yhteensä rahaa mulla kului siellä paikanpäällä vähän päälle 1500e, mutta sillä summalla sai jo shoppailla ja kokea aika paljon!:) Varmaan vähemmälläkin olis pärjänny mut se shoppailu oli niin taivaallista siellä.. xD Ostin siis siellä paikanpäällä californiassa kaikki lisäaktiviteetit ( mm. Las Vegasin viikonloppu, Disneyland, Universal Studios...), jotka maksoivat aika paljon ja niihin mulla kului yhteensä tuosta summasta joku noin 400€.

      Poista
  6. Tunsitko entuudestaan ketään kun lähdit kielimatkalle? Tai ylipäätään kannattaako lähteä sinne jonkun kaverin kanssa? :)

    VastaaPoista